“Zarándokolni nem más, mint érezni a meghívást és a késztetést, hogy járjunk együtt az úton, kérve az Úrtól a kegyelmet, hogy a régi és a mostani sérelmeinket és bizalmatlanságainkat változtassa új lehetőségekké a közösség érdekében. Azt jelenti: elszakadni a bizonyosságainktól és a kényelmünktől, egy új földi életnek a keresésében, amelyet az Úr nekünk akar ajándékozni. A zarándoklat kihívás, hogy felfedezzük és továbbadjuk az együttélés lelkületét, és ne féljünk a kölcsönös érintkezéstől, találkozástól és segítségnyújtástól.”

“Aki kockáztat, annak az Úr nem okoz csalódást. Járjunk az úton, járjunk együtt az úton, és engedjük, hogy az Evangélium legyen az a kovász, amely képes áthatni mindent és képes megajándékozni népeinket az üdvösség örömével az egységben és a testvériségben.”

Ferenc pápa
Csíksomlyó

A MÁRIA ÚT Közép-Kelet-Európa kulturális központjait, valamint vallási és spirituális helyszíneit összekötő kulturális gyalogos és kerékpáros útvonal, amely a közép-kelet-európai régió 8  országának közös vallási turisztikai programját alkotja. A Mária Út kifejezetten egy hálózat.

Kik vagyunk?

A Mária Út fenntartását az International Network Association of the Mary's Route szervezet végzi. Ha bármilyen kérdése van az útvonalakkal vagy eseményekkel kapcsolatban, lépjen velünk kapcsolatba.

International Network Association of the Mary’s Route(INAM)

Hungary, 8200 Veszprém
Házgyári út 4.

A kulturális útvonal vezetője

dr. Zsófia Galgócziné Szabó
+36 (30) 552 5319
rendezveny@mariaut.hu

A kulturális útvonal elnöke

dr. Tamás Szabó
+36 (30) 467 6444
szabo.tamas@komfort.hu

Nemzetközi kapcsolatok

Veronika Szabó
+36 (30) 717 7092
kapcsolat@mariaut.hu

Kapcsolat

© Copyright 2020 Mária Út Egyesület - All Rights Reserved